FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

FALSKE PRODUKTER

Hos Athena Cosmetics er vi fast besluttede på at bremse salget af forfalskede og parallelimporterede produkter fra RevitaLash ® Cosmetics. Vores største prioritet har altid været - og vil altid være - forbrugerens ve og vel. Vi ved, at sikkerhed og tilfredshed forbundet med anvendelsen af vores produkter er fundamentalt for din brugeroplevelse og for vores virksomheds fortsatte succes.

Som et brand der nyder stor popularitet verden over, er vi bevidste om, at der ligger en kontinuerlige udfordring i at identificere de uautoriserede webshops, der sælger forfalskede RevitaLash® Cosmetics produkter. I vores moderne tidsalder er det ikke svært at efterligne vores logo i et forsøg på at narre intetanende forbrugere. Mange af de produkter, der sælges hos uautoriserede forhandlere, kommer i forkert eller brudt emballage, har overskredet sidste salgsdato eller mangler vores kontrolcifre. Disse produkter kan være forfalskede eller de kan være blevet pillet ved.

Auktionswebshops så som eBay og Alibaba kan ikke garantere autenticiteten på de produkter, der sælges via deres platform, og vi kan ikke verificere ægtheden såfremt produkterne er købt derigennem.

Hvad kan du gøre?

Den eneste måde at garantere produktsikkerhed på og forhindre, at du får falske eller parallelimporterede produkter mellem hænderne, er ved at købe direkte fra revitalash.dk eller fra en autoriseret forhandler, som du stoler på. Vær opmærksom på, at uautoriserede forhandlere ofte skifter navn og URL i jagten på hurtig profit, og dette på trods af vores intensive jagt på og lukning af denne type webshops. Vær altid vagtsom, når du køber vores produkter online, og køb kun fra en autoriseret forhandler. Hvis du køber et produkt, der ser ud til at stamme fra RevitaLash® Cosmetics, men som har forkert eller brudt emballage, beder vi dig kontakte os på  info@oneblackcar.com og dele information omkring din købsproces, så vi kan anlægge sag mod forhandleren. Ved at gøre dette hjælper du os med at bekæmpe falske produkter og webshops til glæde for alle vores forbrugere.

NYHEDSBREV