FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

13 februar, 2022

Makeup-trends kommer og går, men den forførende cat eye makeup er stadig populær som aldrig før. Trenden kan spores tilbage til det gamle Egypten, hvor Cleopatra hyldes som kvinden bag det dramatiske look. Spoler vi frem til 1940'erne, blev den svungne eyeliner et kendetegn for pinup-piger og skuespillerinder i Hollywood. Kvinder i hele verden har sat deres præg på det ikoniske look - lige fra Brigitte Bardot til Amy Winehouse. Hos RevitaLash® Cosmetics satte vi os for at skabe den perfekte eyeliner, som kunne skabe et dramatisk og smukt cat eye look med få, lette trin. Vores Defining Liner er både rig på nærende E-vitamin og på pigment, så din makeup altid tager sig flot ud. 

Når det perfekte, svungne look skal skabes, griber mange kvinder ud efter en flydende eyeliner. Men en gel-baseret liner kan faktisk være både nemmere og mere fleksibel at bruge. Find vores tre tips til det perfekte cat eye nedenfor.


Step 1: Begynd ved den inderste øjenkrog og tegn en streg så tæt på vippekanten som muligt. Før stregen fra inderste til yderste øjenkrog - brug små, blide strøg til at tegne stregen. Gentag indtil du opnår ønsket tykkelse og farvemætning. 

Step 2: Nu begynder magien! Brug en vinklet makeupbørste til at trække i den streg, du lige har tegnet. Træk med små, blide bevægelser. Fortsæt med at fordele farven fra vippekanten og ud for at skabe “vingen” på din eyeliner. 

Step 3: Hemmeligheden bag et skarpt cat eye er faktisk ikke den perfekte streg eller en sikker hånd - det ligger alt sammen i oprydningsarbejdet! Begynd med at dyppe spidsen af en vatpind eller en flad concealer-børste i en lille mængde concealer (eller makeupfjerner) for at rette småfejl. Før vatpinden eller børsten langs med nederste kant af “vingen” på din eyeliner for et ekstra skarpt look. Slut af med et lag Double-Ended Volume Mascare Set og voila! Tre lette trin til den perfekte, langtidsholdbare cat eye makeup. 


Vil du selv prøve? Køb Defining Liner her


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV