FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

16 november, 2021

Det er ingen hemmelighed, at mange kvinder ønsker sig lange, mørke, fyldige bambivipper - og de er villige til at gøre meget for at få dem. Fra vippebukkere og mascara til extensions og lash lifts. Det skorter ikke på valgmulighed, når det kommer til at opnå drømmevipperne, men løsningen kan være lettere at opnå, end du tror. Vi bærer nemlig rundt på en lille hemmelighed, som ikke særligt mange kvinder kender til, og den knytter sig til RevitaLash® Advanced. Vores serum skaber The Curl Effect® - en revolutionerende måde at opnå naturligt buede vipper med et enkelt strøg fra vores bedstsælgende, banebrydende vippeserum. Teknologien er faktisk så revolutionerende, at den er patenteret!

Hvordan virker den?

RevitaLash ® Advanced er kendt verden over som det hemmelige våben til at forskønne sine vipper med og gøre dem stærkere, sundere, smukkere og mere glansfulde. Som om det ikke var nok, så er vi stolte af at kunne annoncere, at de også fremmer vippernes naturlige bue. Teknologien knytter sig til videnskaben bag RevitaLash - også kendt som BioPeptin Complex®. Denne kombination af ingredienser giver både næring til vipperne og får dem til at krølle smukt.  

Vink farvel til vippebukkeren

Ved at inkludere Revitalash® Advanced i din daglige skønhedsrutine er det endelig tid til at droppe vippebukkeren. Vores model, Kim, der kan ses på billederne nedenfor, opnåede en forbedring på 17 graders hældning på vippernes naturlige bue*! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro tip: Du kan sagtens bruge Revitalash Advanced i stedet for et lash lift, men en kombination af de to kan virkelig skabe resultater. En vippeserum - mange fordele! Med Revitalash Advanced opnår du både et smukt, naturligt resultat OG de buede bambivipper, du drømmer om. 

 

*Resultat opnået efter 6 måneders brug. Resultater kan variere fra bruger til bruger.


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV