FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

03 januar, 2022

Lash extensions er blevet vanvittigt populære i de seneste år, og vi forstår hvorfor. Hvem har ikke lyst til at stå op om morgenen med perfekte vipper - helt uden brug af mascara og vippebukker? Men det, der virker for godt til at være sandt, er det oftest også. Extensions er fantastiske til at begynde med, men alt for tit efterlader de vipperne sparsomme, porøse og tørre. Heldigvis er det muligt at opnå naturligt smukke vipper helt uden brug af lash extensions. Som verdens førende brand inden for vippeserum ved vi en ting eller to om at opnå sunde, smukke vipper. Og fordi vi går meget op i sagen, har vi skabt en guide til at få dine vipper tilbage på sporet, hvis de er blevet ødelagte af extensions. 

Tag en pause

Begynder dine egne vipper at virke tyndere og mere sparsomme? Hvis ja, så betyder det at dine lash extensions er begyndt at ødelægge de naturlige vipper. Det bedste du kan gøre for at forhindre skaderne er at give dine vipper en tiltrængt pause og springe din næste påsætning over. Det kan være svært til at begynde med, men dine vipper vil kun blive mere ødelagte med tiden, hvis du fortsætter.

Undgå vandfast makeup

Vandfast makeup er notorisk kendt for at være svært at fjerne. Ofte kræver det meget tværen rundt i øjenområdet før huden er ren og makeupfri. Vi anbefaler at du undgår vandfast makeup helt generelt, men særligt når du forsøger at genvinde dine sunde, naturlige vipper. I stedet bør du bruge et holdbart, nærende produkt som vores Double-Ended Volume Mascara Set. Mascaraen er formuleret med peptider og biotin, som virker styrkende og beskyttende, samtidig med at den stadig giver dramatisk fylde og længde til vipperne. 

Vær nænsom

At fjerne øjenmakeup er en af de mest almindelige måder at komme til at ødelægge sine vipper på. Vi anbefaler altid, at du fjerner makeup inden sengetid, men sørg altid for at lade din rens virke i nogle sekunder, så makeuppen løsner sig og du undgår at skulle gnubbe og trække i huden. En af vores yndlingsmakeupfjernere er Micellar Water Lash Wash, der opløser makeup, skidt og olie med få strøg. Den er formuleret med nærende ingredienser og behøver ikke blive vasket af huden efter brug. Beroligende ingredienser som panthenol, aloe vera og kamille lindrer og efterlader øjenområdet rent. 

Brug vippeserum

Vippeserum er spækket med nærende ingredienser og er en af de nemmeste måder at holde dine vipper sunde på. Vi elsker RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner - ikke kun fordi den har eksisteret i årevis (det er den originale vippeserum), men også fordi det er en sikker, mild formular uden skadelig kemi. RevitaLash Advanced vippeserum er glutenfri, vegansk og indeholder nærende ingredienser så som biotin, peptider og det unikke BioPeptin Complex®, der styrker, beskytter og forskønner vipperne. 


Vil du også opnå sunde, smukke drømmevipper? Køb RevitaLash® Advanced her.


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV