FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

20 februar, 2022

Bryn, bryn, bryn. Vi kunne tale om dem i timevis - den bedste måde at forme dem, udfylde dem, hvilken bryngelé, du skal vælge, hvilken øjenbrynsserum osv. Men sandheden er, at der findes lige så mange løsninger, som der findes bryn. Dét, der virker for dig, virker måske ikke for din nabo. Derfor er det vigtigt, at du lærer at sætte pris på lige netop dine bryn, og så skal du acceptere, at dine bryn er søstre og ikke tvillinger. Herefter kan du begynde at overveje, hvordan lige netop dine bryn kan tage sig bedst ud. For at hjælpe dig med at få det ultimative ud af dine bryn, skal vi snakke lidt om at matche farver og finde form på brynet. Med en smule øvelse bliver du ekspert på ingen tid!


Det perfekte match

Når du skal skabe de perfekte bryn er det vigtigt at begynde med de perfekte produkter.  

Hos RevitaLash® Cosmetics har vi sat os for at gøre denne proces så enkel som mulig ved at skabe klinisk testede, næringsrige produkter, der er multifunktionelle og nemme at anvende. Find din ideelle farve på Hi Def Brow Gel og Hi Def Brow Pencil ved at sammenligne din hårfarve, undertone og hudtone i skemaet nedenfor.

 

 


Former og farver

Nu hvor du har væbnet dig med de perfekte produkter, er det tid til at lære, hvordan du får det optimale ud af dem. Vælg din bryntype nedenfor og så viser vi dig, hvordan du skaber looket. 


Fra 0 til 100

For dem med tynde, sparsomme bryn, der ønsker et defineret, men naturligt look.

Step 1: Påfør Hi-Def Brow Pencil på den bredeste del af brynet. Med en nænsom hånd laver du korte strøg, der efterligner de naturlige hårstrå. Fokusér på de hullede områder. Fortsæt ud til spidsen af brynet og gentag, hvis du ønsker mere markante bryn. 

Step 2: Blend farven ind i brynet med børstehovedet. 

Step 3: Påfør Hi-Def Brow Gel med opadgående strøg for at skabe hold, form og definition - start med den inderste del af brynet og bevæg dig udad. 


Det lette, fjeragtige bryn

For dem, der allerede har en markant form på øjenbrynet og blot mangler en smule definition og hold. 

Step 1: Børst brynet igennem med børstehovedet fra Hi-Def Brow Pencil. Brug opadgående strøg.

Step 2: Påfør Hi-Def Brow Pencil på den bredeste del af brynet. Med en nænsom hånd laver du korte strøg, der efterligner de naturlige hårstrå. Fokusér på de hullede områder. 

Step 3: Påfør Hi-Def Brow Gel med opadgående strøg for at skabe hold, form og definition - start med den inderste del af brynet og bevæg dig udad. 


Det markante, fyldige bryn

For dem, der har lyst til at skabe (eller allerede har) markante, fyldige bryn.

Step 1: Påfør Hi-Def Brow Pencil på den bredeste del af brynet. Med en sikker hånd laver du korte, markante strøg, der efterligner de naturlige hårstrå. Fokusér på de hullede områder.  Gentag, hvis du ønsker mere markante bryn. 

Step 2: Blend farven ind i brynet med børstehovedet. Tip: hvis dele af brynet ser for markante ud, kan børsten være med til at bløde looket op. 

Step 3: For at opnå et markant bryn, anbefaler vi at anvende en farvet udgave af Hi-Def Brow Gel. Børst brynene igennem med opadgående strøg. Gentag efter behov.

 

Boyfriend-bryn

For dem, der ønsker naturlige bryn med en smule form og definition. 

Step 1: Påfør Hi-Def Brow Pencil på den bredeste del af brynet. Med en nænsom hånd laver du korte, meget lette strøg, der efterligner de naturlige hårstrå. Fokusér på det midterste af brynet.

Step 2: Påfør Hi-Def Brow Gel i farven “Clear” med opadgående strøg for at skabe hold, form og definition - start med den inderste del af brynet og bevæg dig udad. 


Er du klar til at skabe dine drømmebryn? Find vores produkter til bryn nedenfor:

Hi-Def Brow Gel

Hi-Def Brow Pencil


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV