FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

20 juni, 2022

Skal du rejse denne sommer? Måske en firmatur til København, en uge i Paris eller en solferie med hele familien. Måske alle tre, hvis du er heldig?

Du skal naturligvis se dejlig ud, uanset hvor du skal hen i din sommerferie. Men at pakke og medbringe hele din skønhedsrutine er ikke en gangbar løsning. Særligt ikke hvis du skal flyve. I stedet bør du prioritere kun at medbringe must-haves og allerhelst i rejsestørrelser. Du kan sagtens supplere op, når du er fremme på din ferie og ellers er det måske en fin anledning til at holde en pause fra din daglige rutine. 

TAG IKKE CHANCER MED DIT HÅR

En getaway giver den perfekte mulighed for at skrue ned for makeuppen og omfavne det naturlige look. Du kan sagtens lade den propfyldte makeuppung blive derhjemme. 

Men når det kommer til dit hår skal du holde dig til de produkter, du ved, der virker. Lad vær med at eksperimentere med nye produkter og teknikker, når du er på ferie. Du risikerer bare at stå med et resultat, du ikke er glad for. 

PÅ FARTEN MED TYNDT HÅR 

Gode nyheder: Nu kan du medbringe hele din Revitalash hårpleje-rutine i din carry-on-bagage. 

Glem de tarvelige hotelshampooer. For at opnå det optimale resultat har du brug for formularer, der tilfører volumen og kan arbejde sammen: shampoo, conditioner og en volumenskabende skum. Med den fulde rutine kan resultaterne være ekstraordinære: en sund hovedbund og fyldigt hår, der ser tykt, sundt og glansfuldt ud. 

Vores nye Volumizing Hair Collection har den perfekte størrelse og indeholder alt det, du skal bruge, for at opnå sundt hår:

Thickening Shampoo: Denne shampoo er fri for sulfater og består af en mild, men rensende formular, der rengør din hovedbund uden at strippe dit hår og din hovedbund for næring. Derudover indeholder shampooen terapeutiske ingredienser (så som Japansk Mispel, pilebark og biotin) der bidrager til at skabe optimale forhold i hovedbunden, styrke hårstrået og forbedre hårstråets tykkelse. 

Thickening Conditioner: Denne letvægtsformular nærer uden at tynge håret. Formularen indeholder biotin, der understøtter hårets volumen og styrke, panthenol der fugter og forbedrer glans samt hørfrøprotein, der beskytter mod knækkede hårstrå. Denne conditioner forvandler porøst, livløst hår til fyldige lokker. 

Volume Enhancing Foam: Et par pump med denne avancerede formular vil med tiden efterlade dit hår revitaliseret og styrket. Denne unisex hårskum bidrager til at genoprette volumen, forbedre elasticitet og nære hovedbunden. Den patenterede BioPeptin Complex®teknologi bidrager til at styrke, nære og blødgøre håret, mens hårstråene samtidig beskyttes mod at spalte og knække. 

 

Køb Volumizing Hair Collection her.


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV