FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

06 marts, 2022

Kan du huske dengang tynde øjenbryn var hotteste mode? Og hvad med de ultra markante bryn, der pludselig dukkede op overalt på Instagram? Øjenbryn har altid været en måde at skabe et statement på. Men alle modeluner ændrer sig over tid, og pludselig har du bryn, der hører fortiden til. Microblading er en populær måde at tage sit selfie-game til næste niveau. Men microblading er både dyrt, besværligt og en semi-permanent løsning. De fleste får lyst til at ændre på deres udseende over en årrække. Vi køber nyt tøj, eksperimenterer med hårfarve og forskellige frisurer… men nu forventes du at ville have præcis de samme bryn som alle andre i mange år frem? Måske dit fremtidige jeg ikke har så meget tilovers for dit nutidige jegs beslutning om “trendy” bryn.

Du skal eje dit look

Hvad er så alternativet? Svaret er ligetil: du skal fremhæve det, der gør dig til dig. Vi ved alle, at naturlig skønhed har været og altid vil være det look, der aldrig går af mode, men med det sagt, så er det stadig vigtigt at nære og beskytte dine bryn. Ligesom dit hår, kan dine bryn også blive porøse og ødelagte. Heldigvis findes løsningen lige her på sitet: RevitaBrow ® Advanced øjenbrynsserum. Ved daglig brug af serummet vil dine bryn blive sunde, glansfulde og mere definerede - og dermed klar til den næste trend. Når først dine bryn er sunde og stærke, så kan din styling begynde. Find den perfekte bue til dit ansigt og fremhæv den. En god øjenbrynsblyant er en game changer når det kommer til at indramme ansigtet og give dig smukke, definerede drømmebryn. Ingen skarpe, firkantede bryn eller mærkelige overgange i sigte! 

Sundere, fyldigere, mere symmetrisk bryn starter med Hi-Def Brow Pencil. Det perfekte produkt til at indramme brynet og udfylde huller. En vandresistent, opbyggelig formular, der holder hele dagen. Brug den til at transformere sparsomme, hullede bryn til lige den form, du ønsker, med vores precision tip applicator. Fås i Soft Brown, Warm Brown og Cool Brown. 


KØB NU
Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV