FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

06 september, 2022

Sommeren byder på utallige svømmeture, svedeture og solcremespåsmøringer. Det er derfor et oplagt tidspunkt at holde pause fra lash extensions og øjenmakeup. Grib chancen og giv dine vipper og bryn noget frihed!

SOLEN OG ANDRE SKADELIGE SOMMERFÆNOMENER

Sommersol kan være en barsk omgang, ikke kun for din hud, når du er på stranden. Solens UV-stråler kan skabe uoprettelig skade på både hår, hud, vipper og bryn. Selv få minutter i solen hver dag kan over årerne bidrage til synlige tegn på aldring så som rynker, pigmentpletter og tørre, porøse hårstrå. 

En skønhedsrutine, der både forhindrer og reparerer skader, er dit bedste forsvar. Din rutine bør indeholde daglig brug af SPF-solcreme til din hus, men også nærende, beskyttende produkter til dit hår samt dine bryn og vipper. 

Vipper og bryn der er blevet yderligere eksponeret for skadelige behandlinger - fx fra farve, laminations (permanent-væske) eller extensions - kan have brug for ekstra pleje til at genvinde styrke og fleksibilitet.  

SOMMERPLEJE TIL DINE VIPPER OG BRYN

Giv dine vipper og bryn de optimale betingelser med disse tips:

  1. Gå efter et look, der ikke kræver makeup og vedligehold. Nogle makeup-produkter (især vandfaste formularer) kan virke udtørrende. I stedet kan du overveje at give dine vipper og bryn en pause fra makeuppen, og måske nøjes med vippebukker og pincet, når du skal skabe dit naturligt smukke, makeup-fri look.
    1. Brug en maske to gange om ugen.Dette er nøglen til skønne vipper og bryn denne sommer:  Lash & Brow Masque Ultra-Reparative Treatment. Masken er et innovativt plejeprodukt, der vil forvandle udseendet på dine vipper og bryn markant. Den bidrager til at reparere skadede, porøse hårstrå på bare 15 minutter. I en tilfredshedsundersøgelse med 75 deltagere tilkendegav 80%, at deres vipper og bryn føltes gennemfugtede efter bare én behandling med masken. 

Hemmeligheden gemmer sig i formularen, der er bygget på en tube-teknologi, der omslutter hvert hårstrå i nærende ingredienser - herunder vores Tri-Flora Complex. Denne botaniske kombination af ginseng, gleditsia og hvid nælde styrker håret og tilfører naturlig glans og vitalitet. Ved hyppig brug, vil dine vipper og bryn se sundere, blødere og mere elastiske ud. Hvem har brug for makeup, når dine naturlige vipper og bryn får den bedste pleje på markedet? 

Brug masken efter en stranddag, 24 timer efter professionelle vippe- og bryn behandlinger eller hver gang du har lyst til en hjemmespa-oplevelse. 

  1. Påfør serum dagligt.Mens en maske kan skabe en synlig forskel på vippe og bryn, så er det samtidig vigtigt, at du plejer dem dagligt med et strøg RevitaLash® Advanced* på vipperne, og et par strøg RevitaBrow® Advanced på dine bryn.

 


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV