FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

23 august, 2022

Hvis du har bidt mærke i, at dit hår ikke ser så lækkert og sundt ud for tiden, så er du ikke alene. I februar 2021 udgav New York Times artiklen “You’re Not Imagining It: The Pandemic Is Making Your Hair Fall Out", hvor de konkluderede, at pandemien havde triggered hårtab og hårproblemer på tværs af køn og alder. Ifølge artiklen har der været betydeligt flere tilfælde af stress-relateret hårtab i de år, hvor krisen har stået på, særligt blandt kvinder. Samtidig er kategorien for produkter mod hårtab og tyndt hår vokset eksplosivt. Det er næppe tilfældigt. Både mænd og kvinder er altså mere bekymrede for deres hår, og dette kan ofte kædes tæt sammen med følelsen af selvtillid eller manglen på samme. Heldigvis er der mange måder at forbedre hårets tilstand og udseende på - lige fra at forbedre hovedbundens tilstand, få en ny frisure til at udnytte udvalget af produkter, der kan gøre en forskel. 

TYNDT ELLER FINT... DIT HÅR HAR BRUG FOR ØGET VOLUMEN OG LØFT

Bliver dit hår tyndere og tyndere betyder det, at mængden af hårstrå på dit hoved falder. Fint hår derimod har noget med hårstråets tykkelse at gøre. Det er fuldt ud muligt at have rigtig mange hårstrå på hovedet, som samtidig er tynde i omkreds, så du efterlades med et såkaldt fint hår. Fælles for begge tilstande er manglen på fylde, løft og volumen. Så hvordan opnår du rent, gennemfugtet, fyldigt hår? Alt dette og mere til kan opnås med den rette volumenskabende shampoo og conditioner. Og som prikken på i'et en smule volumizing foam, der kan give omgående løft og fylde, som du kan style som du vil. 

SÅDAN VÆLGER DU DEN RETTE HÅRPLEJERUTINE TIL DIT HÅR

For en følelse af, at dit hår virkelig har gennemgået en transformation, skal du gå efter en hårplejeserie, der er designet til at fungere som et system, hvor hver ingrediens spiller sammen med resten. The Volumizing Hair Collection er et tretrinssystem, der giver dit hår og din hovedbund den nødvendige næring, så det kan tage sig bedst ud. Serien inkluderer Thickening Shampoo, Thickening Conditioner og den lægevidenskabeligt udviklede Volume Enhancing Foam.

Når du leder efter den rette hårpleje, bør du gå efter disse essentielle ingredienser:

- Biotin & Keratin – Begge ingredienser er essentielle når det kommer til at skabe stærkere, mere fyldigt hår. 

- Pantenol – Giver hårstrået fugt og næring uden at tynge. Resultatet er mere volumen og løft ved hårrødderne. 

- Antioxidanter – Indeholder din shampoo og conditioner antioxidanter? Det burde de. Dit hår har brug for beskyttelse fra forurenende kilder. De bedste antioxidant-holdige botaniske ingredienser til dit hår er blandt andet ginseng, grøn te og Swertia japonica.

- Peptider – En nøgleingrediens i vores BioPeptin Complex®, der bidrager til at blødgøre, styrke og nære hårstrået, mens det samtidig beskyttes mod porøsitet og tørhed. 

- Savpalme – Denne ingrediens indholder gode fedtsyrer, der bidrager til at nære og blødgøre dit hår samt tilføre shine.

- Hørfrøprotein – Endnu en næringsrig ingrediens, der bidrager til at forhindrer knækkede hårstrå. Et must til fint, porøst hår.

- Japansk Mispel – Denne ingrediens, der er velkendt i asiatisk botanik, har egenskaber, der kan hjælpe på hårtab. 

- Pilebark – Et must i enhver volumenshampoo, der rent faktisk fortjener din opmærksomhed. Hvorfor? Fordi ingrediensen fungerer som en skånsom, men kraftfuld exfoliator for hovedbunden - der hvor stærkt, sundt hår tager sit udgangspunkt. 

- Mentol – En af de mest søgt-efter hårplejeingredienser i 2022. Mentol anbefales ofte mod hårtab. Ydermere kan den kølende effekt give din hovedbund en frisk fornemmelse.  

Lad der ikke gå flere dage med tyndt, livløst hår. Et smukt, simpelt, elegant svar venter. Prøv vores produkter i dag og lad resultaterne tale for sig selv.

Revitalash Hair Collection kan købes her. 


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV