FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

21 november, 2021

Tætte, formfuldendte bryn er en af de mest eftertragtede skønhedsidealer i dag. Kvinder vil gå langt for at opnå det perfekte resultat - lige fra permanent brynmakeup og microblading til øjenbryns-extensions (ja, det findes faktisk). Heldigvis behøver du ikke en lægetid eller invasive behandlinger for at opnå stærke, sunde, smukke bryn. Nøglen til at opnå dine drømmebryn kunne såmænd bare være den rette øjenbrynsserum. Der er mange forskellige udgaver på markedet, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Heldigvis er der mange årsager til at vælge vores brynserum - RevitaBrow® Advanced. Her giver vi dig fem gode grunde:

Lavet med kærlighed

Øjenlægen Dr. Michael Brinkenhoff havde aldrig forestillet sig, at han skulle starte en helt ny skønhedskategori eller et verdensomspændende kosmetikmærke. Dr. Brinkenhoffs mål var simpelt: at skabe et produkt, der kunne hjælpe hans kone Gayle med at bevare selvtilliden gennem 25 års kamp mod brystkræft. En kamp, der havde efterladt hendes hår, vipper og bryn sparsomme og skrøbelige. Med tiden udviklede han RevitaLash® Advanced og siden RevitaBrow Advanced. Dr. Brinkenhoff udviklede formularerne med stor forsigtighed, da de var målrettet en af de personer, der betød allermest for ham. Sikkerhed var - og er - et nøgleord.

Fokus på formularen

Det unikke ved RevitaBrow Advanced er det skræddersyede BioPeptin® Complex: en banebrydende teknologi, der er designet til at styrke, nære og beskytte brynene samt forbedre fleksibilitet og glans. Kombineret med potente antioxidanter og aminosyrer skaber denne teknologi grundlaget for tætte, smukke bryn. 

Prisvindende

Vi synes, resultaterne taler for sig selv, og det gør skønhedseksperterne heldigvis også! RevitaBrow Advanced har modtaget syv Allure Best of Beauty Awards og 16 øvrige branchepriser. 

Resultaterne taler for sig selv

I en selvstændig forbrugerundersøgelse med 112 deltagere (både mænd og kvinder) oplevede 94% af de deltagende at have fået mere definerede bryn, 92% oplevede mere fyldige bryn og hele 96% oplevede en overordnet forbedring af udseendet på deres bryn. 

Flere fordele

Det er lige så vigtigt at fremhæve de ingredienser, som RevitaBrow Advanced IKKE indeholder lige så vel som de ingredienser, formularen består af. Vi er stolte af at kunne sige, at RevitaBrow Advanced er fri for parabener, ftalater, BHT og gluten samt at produktet er allergivenligt og skånsomt mod øjenområdet. RevitaBrow Advanced er naturligvis også vegansk og cruelty free. Vores emballage og cellofanindpakning er også 100% genanvendeligt. 


Vil du prøve RevitaBrow Advanced? Køb den her.


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV