FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

21 november, 2021

Når det kommer til hudplejeingredienser kan man nemt blive en smule overvældet. Der er enormt mange valgmuligheder, men enhver ingrediens passer ikke til enhver hudtype, og ingredienserne komplimenterer ikke nødvendigvis hinanden. Der er én undtagelse til denne regel, og det er hyaluronsyre. Hyaluronsyre lyder muligvis en smule skræmmende (syre?!), men det er faktisk en af de mest skånsomme hudplejeingredienser, der bidrager til at holde huden sund, stabil og vitaliseret. Følgende er værd at vide om hyaluronsyre:

Hvad er det?

Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel, der forekommer naturligt i kroppen. Det betyder, at hyaluronsyre kan bidrage til at bibeholde fugten i huden. Lidt forenklet kan man sige, at hyaluronsyre er en kæmpe slurk vand til din hud.

Hvordan virker det?

Hyaluronsyre virker ved at penetrere huden og binde vand til hudcellerne og derved tilføre dem fugt. Dette fantastiske molekyle er kendt for at kunne binde 1000 gange sin egen vægt i vand, og kan dermed bidrage til at gøre huden blød, smidig og spændstig. 

Hvorfor er gennemfugtet hud vigtigt?

Ved at holde huden gennemfugtet forsinker du synlige tegn på aldring. Bortset fra rens af huden, er fugt en af de bedste måder at holde dine hudceller sunde på. Sund, gennemfugtet hud har mindre tendens til at blive uren og irriteret, og større tendens til at have glød og se mere ungdommelig ud. Med andre ord: hyaluronsyre er en no-brainer!

Hvad skal du ellers vide?

Hyaluronsyre er én af få ingredienser, der kan anvendes af alle hudtyper - tør, normal, kombineret, sensitiv og endda også fedtede hudtyper med tendens til urenheder. Tro det eller ej kan denne hudtype også mangle fugt, selv når man oplever udbrud af urenheder. Uanset hudtype vil din hud med al sandsynlighed takke dig for at tilføre denne multifunktionelle ingrediens*. 

Hvis du er klar til at tilføje denne mirakel-ingrediens til din hudplejerutine, så har vi det perfekte produkt på hylden! AquaBlur Hydrating Eye Gel & Primer er formuleret med hyaluronsyre for at fugte, glatte og beskytte øjenområdet. Dette multifunktionelle produkt fungerer både som fugtgiver og primer såvel som et nærende produkt til dine vipper og bryn, da det også indeholder biotin. 

Med andre ord, så er Aquablur det perfekte allround-produkt og et godt sted at starte, hvis du gerne vil tage din hudplejerutine til næste niveau. 


Køb Aquablur øjencreme her


*Som med alle andre ingredienser, så kan der opstå allergiske reaktioner hos visse brugere. Vi anbefaler at teste produktet på huden før du påbegynder brug. 


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV