FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

12 december, 2021

Hvordan vælger du den rette serum for dig?

I dag findes vippeserum og øjenbrynsserum i et hav af udgaver. Apoteker, stormagasiner, Instagram - de dukker op overalt og mange af dem lover imponerende resultater. Men der er forskel på serum og forskel på det, de kan. Når du skal foretage dit køb er der mange vigtige faktorer at have i baghovedet; fra ingredienser og forbrugerundersøgelser til anmeldelser m.v. Nedenfor har vi beskrevet de faktorer, du med fordel kan have med i dine overvejelser, når du vælger din næste vippe- eller brynserum. 

Lægevidenskabeligt formuleret og dermatologisk testet 

Når det kommer til den sarte, tynde hud omkring dine øjne, er det en god idé at anvende et produkt, der er lægevidenskabeligt formuleret og dermatologisk testet. Både RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner og Revitabrow® Advanced Eyebrow Conditioner blev formuleret af Dr. Brinkenhoff, der er øjenlæge og stifter af RevitaLash® Cosmetics. Formularerne er så allergivenlige og milde, at de kan anvendes af kræftpatienter, der ønsker genvækst af vipper og bryn.

Bedstsælgende og prisvindende produkter

Når du leder efter et nyt produkt til din skønhedsrutine, er det en god idé at lytte til branchens eksperter. I skønhedsbranchen er der hård konkurrence om priser og omtale. RevitaLash® Advanced og RevitaBrow® Advanced har tilsammen vundet over 25 skønhedspriser, herunder den prestigiøse Allure Best of Beauty Award. Herudover er det værd at fremhæve, at RevitaLash® Advanced er en af de originale serummer på markedet, og stadig den vippeserum, der sælger bedst på verdensplan. 

Forbrugerundersøgelser

Forbrugerundersøgelser er utrolig vigtige når det kommer til at være en serum, der rent faktisk holder det, den lover. Undersøgelserne bidrager til at vise dig hvilket resultat, du kan forvente at opnå. De repræsenterer ægte, umiddelbare oplevelser fra mennesker, der ikke er tilknyttet et bestemt brand. I vores forbrugerundersøgelser svarede 98% af de deltagende, at RevitaLash® Advanced forbedrede vippernes udseende, mens 92% svarede, at RevitaBrow® Advanced gav dem mere markerede, fyldig bryn. 

Højtelsket 

At en kendis eller redaktør omtaler et produkt er ikke ensbetydende med, at produktet er godt. Men når hertuginden af Sussex (aka Meghan Markle) siger, at hun elsker et produkt, så lytter vi! Et af de skønhedsprodukter, Meghan sværger til, er RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner. Andre fans inkluderer Olivia Wilde, Hayden Panettiere og Lena Dunham. Vi er stolte af, at de vælger Revitalash Cosmetics.  

Ingredienser

Hos RevitaLash Cosmetics opererer vi med en nøje kurateret liste af ingredienser, som er sikre og milde, men samtidig effektive. Vi formulerer vores produkter uden brug af parabener og phtalater, og vi sørger for at holde os fra ingredienser, der er kendt for at irritere øjnene (så som parfumer). Vi tror på, at det er lige så afgørende hvad du putter uden på din krop, som hvad du putter i den, og vi har dette for øje hver gang vi formulerer et nyt produkt.  

Skal du prøve RevitaLash Advanced & RevitaBrow Advanced?


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV