FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

27 februar, 2022

2021 er gået på hæld og de nye, hotte trends for 2022 begynder at tegne sig. Her er de største skønhedstendenser for det kommende år:

Kæmpe 90er-vibe

Gen-Z startede trenden, og nu har den fundet vej til Fashion Week i Paris: midterskilningen er tilbage! Den simple, elegante frisure kan spottes alle steder lige nu, og der er to gode grunde til at du bør afprøve looket: midtskilning fremmer symmetri og danner en smuk ramme om ansigtet. Både mænd og kvinder bærer denne 90er klassiker, og det spiller! Pjuskede strandkrøller bliver en smule mere polerede, krøller ser mere elastiske ud og glat hår ser endnu skarpere ud. Midterskilningen fremhæver sågar dine bryn og øjne. Så hvorfor ikke give det et forsøg?

Frisuren er endda nem at opnå. Alt du skal bruge er en kam og en sikker hånd. Find midterpunktet på dit hovedbund og træk kammen bagud. Lad håret dele sig og falde til hver side indtil en helt skarp skilning tegner sig. Hvis frisuren bliver en favorit vil du opleve, at håret med siden selv vil falde ud til siderne. En smule pomade og/eller hårspray kan være en god hjælp til at holde frisuren på plads i begyndelsen.

Stramt og tilbageredt

Hvis midterskilningen er tidløs, så transcenderer den tilbageredte hestehale tiden! Tænk på den tilbageredte hestehale som pendanten til en hvid linenskjorte: mindre casual end t-shirt og sengehår, men stadig behagelig og chic. 

Du kan selv lege med udtrykket på din hestehale. Fra glat, gennembørstet og sat med lak til et tungere wet look, der er sat med hårgelé. Du kan endda give det et forsøg med midterskilning og hestehale i ét look!

Som med alle andre hairtrends, så fungerer de bedst, hvis dit hår samtidig ser sundt og fyldigt ud. RevitaLash® Cosmetics' Volumizing Hair Collection adresserer både de behov, tyndt og fint hår behøver, samtidig med at produkterne sikrer din hovedbunds sundhed, nærer håret og skaber glans og volumen. Dine lokker vil se tykkere, sundere og mere elastiske ud. 

Naturligt.. naturligvis

Det har muligvis taget to års pandemi at nå hertil, men den naturlige skønhed er endelig tilbage! Du vil muligvis stadig finde kraftige farver og dristig makeup hist og her, men den overordnede stemning peger mod mere naturlighed. Kvinder vil være den bedste udgave af sig selv - simpelt og enkelt. 

Naturlige vipper er omdrejningspunktet for denne trend. Et tyndt lag mascara, naturligt løft og bløde buer er tilbage. Dette er ikke et dramatisk, ses-på-klubben makeup-look. Det er naturlig, strålende, ungdommelig skønhed. Der er et par måder at opnå looket på. Gå efter en lysere mascara - fx en brun eller brunsort nuance - og påfør den med let hånd (en ren spoolie-børste kan hjælpe dig med at fjerne overskydende mascara). Eller du kan udnytte videnskaben!

Med RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner fremhæver du vippernes naturlige skønhed, beskytter dem mod brud og porøsitet samt forbedrer deres fleksibilitet og styrke. Og det bedste af det hele? The Curl Effect®! Den fantastiske, patenterede teknologi, der fremhæver vippernes naturlige bue. Hvis du vil have "I woke up like this" naturlige vipper, så har du brug for RevitaLash® Advanced.

Dunede, fyldige øjenbryn

Endnu en naturlig, knap så stylet trend som bliver stor i 2022 er genkomsten af de dunede bryn. Fyldige, dunede bryn får lov til at vokse naturligt uden synderlig styling undervejs. De er naturligt smukke og ser samtidig velplejede ud - hvis de vel at mærke får den rette pleje.

En vigtig regel når det gælder dunede bryn: hold op med at plukke, forme og forsøge at bibeholde kontrollen. Lad dine bryn vokse til deres naturlige form og størrelse. Giv dem lidt frihed. Du kan plukke strithår, men hold op med at forme tydelige buer eller tyndere streger. Dine bryn skal være ekspressive og skødeløse. Alle er naturligvis ikke født med de perfekte, fyldige bryn. Det kan skyldes skam-plukning, alder eller genetik, men hvis ikke du er velsignet med Cara Delevigne-bryn, så er der heldigvis andre måder at opnå looket (uden at brynene skal overtegnes med blyant).

Begynd med at børste brynene opad og udad med en brynbørste. Dette vil brede brynet ud, da du spreder de individuelle hår fra hinanden. Fyld eventuelle huller ud med en lysebrun øjenbrynsblyant (prøv Hi-Def Brow Pencil; du vil elske dens konsistens og dækkeevne). Sørg for at du ikke trykker for hårdt. Du er ude efter naturlige bryn. Afslut med en smule bryngelé for at tæmme flyvske hår og sætte dit dunede look. For et endnu mere fyldigt, dunet bryn er RevitaBrow® Advanced dit hemmelige våben. Brynserummet beskytter mod knækkede hår, fremmer fleksibilitet og glans samt styrker for smukkere, sundere bryn.

 


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV