FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

07 april, 2021

Tilbage i 2006 lancherede vi vores originale Revitalash formular og startede en helt ny kategori indenfor skønhedsbranchen. Næsten 15 år senere er Revitalash Advanced en af de bedstsælgende vippeserum i verden – faktisk bliver der solgt en serum hvert 33 sekund! Vi modtager på daglig basis spørgsmål omkring, hvordan man bedst bruger Revitalash Advanced, hvornår den skal bruges, hvem der kan bruges den – og så videre. Så vi tænkte, at vi ville samle de spørgsmål, som går igen herunder.

Hvordan virker Revitalash® Advanced?
Revitalash Advanced blev udviklet af praktiserende øjenlæge Dr. Michael Brinkenhoff for at øge og pleje vippernes skønhed og styrke. Vores patenterede teknologi, BioPeptin Complex®  forbedre vipperne, og få dem til at se smukke og fyldige ud.


Hvordan bør jeg påføre RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum?
Påfør et tyndt lag RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner direkte på tværs af dine vipper (helt inde ved vipperoden). Produktet bør kun påføres én gang dagligt. Lad produktet tørre helt ind før du påfører andre kosmetiske produkter. Vi anbefaler, at produktet påføres inden sengetid.

Hvor ofte bør jeg anvende RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum?
Påfør serummet én gang dagligt - enten morgen eller aften. Når du har opnået det ønskede resultat, kan du holde det ved lige ved at påføre serummet 2-3 gange om ugen.


Kan RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum ændre min øjenfarve?
Nej. Når produktet påføres korrekt vil det ikke have kontakt med dit øjenæble og dermed din iris. 

Hvor længe skal jeg anvende RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum før jeg kan forvente at se en effekt?
Alle reagerer individuelt på produktet, men som regel vil du kunne se resultater efter 4-8 uger (nogle oplever sågar effekt med det samme!).


Hvad sker der, hvis jeg holder op med at bruge RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum?
Hvis du stopper med at bruge vores øjenvippe serum, vil dine vipper gradvist vende tilbage til deres oprindelige udseende. 


Hvor længe holder en tube RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum?
Hvis serummet anvendes korrekt bør 3,5ml holde seks måneder og 2ml bør holde tre måneder. Serummet har en holdbarhed på et år efter åbning (og to år uåbnet). 


Må børn anvende RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum?Produktet har ikke været testet på børn, og vi anbefaler derfor, at børn og unge under 18 ikke anvender vores vippeserum. 


Kan jeg anvende RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum i kombination med falske vipper og vippe-extensions?
Ja, det kan du sagtens. Faktisk vil det være en fordel, da serummet kan modvirke slid og styrke dine egne vipper.


Kan jeg anvende RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum og RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner Øjenbryn serum i kombination med permanent makeup eller semi-permanent makeup?
Ja, det kan du sagtens. Sørg dog for at huden er helet helt op, inden du anvender vores sera. 


Kan jeg anvende RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum og RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner Øjenbryn serum i hinandens sted?
Nej. Der går en række ingredienser igen i vore vippe- og øjenbryn serum, men de er særligt udviklet til hhv. vipper og bryn. Desuden er de to applikatorer udviklet specielt til bryn og vipper.

Er produkterne fra RevitaLash® Cosmetics sikre at anvende for gravide, ammende og kemo-patienter? 
Alle uafhængige undersøgelser viser, at vores produkter er sikre at anvende, men når det er sagt, så anbefaler vi altid, at du konsulterer egen læge, hvis du er gravid, ammende eller i kemobehandling. 

Kan RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner Vippeserum anvendes på de nedre vipper?
Serummet er sikkert at anvende på de nederste vipper, men vi anbefaler det ikke, da applikatoren er specifikt udviklet til at påføre produktet på de øverste vipper.

Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV