FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

30 januar, 2022

Vi bliver ofte spurgt om forskellen på vippe/brynserum og vippe/bryn-conditioner. Det korte svar er: der er ikke nogen forskel! Og hvorfor hedder RevitaLash Advanced og RevitaBrow Advanced så “conditioners”? Vi valgte specifikt at kalde dem for conditioners frem for serummer, da vi synes det beskriver produkternes virkning mere præcist. På samme måde som du bruger conditioner til håret, kan RevitaLash Advanced vippeserum og RevitaBrow Advanced øjenbrynsserum bruges til at blødgøre og nære vipper og bryn. Vores formularer er nænsomt sammensatte og baserer sig på seriøs, lægevidenskabelig forskning. Vores skræddersyede teknologi BioPeptin Complex® inkluderer lipider, peptider, biotin og grøn te ekstrakt - ingredienser, der nærer, styrker og beskytter mod tørre, knækkede hårstrå for sundere, smukkere vipper og bryn. 

Vi er klar over, at ordet serum anvendes ofte om produkter til bryn og vipper i skønhedsbranchen, og vi er helt ok med, at RevitaLash Advanced og RevitaBrow Advanced omtales som serummer. I sidste ende handler det om resultater, og vi ved, at du vil elske de smukke, naturlige resultater, det er muligt at opnå med RevitaLash Advanced og RevitaBrow Advanced. 

Hvad er ellers værd at vide om serum/conditioner til vipper og bryn:

Er de sikre?

RevitaLash Cosmetics er det eneste brand, der har rod i lægevidenskaben (med en øjenlæge som stifter), og derfor er sikkerhed vores højeste prioritet. Vores vippe- og brynserum er klinisk og dermatologisk testet, og de er tilmed veganske og cruelty free. 

Virker de?

Vores forbrugerundersøgelser taler for sig selv! I en seks-ugers undersøgelse af RevitaLash Advanced oplevede 98% af forbrugerne at have fået stærkere, sundere vipper så vel som et smukkere udseende på vipperne*. I undersøgelsen af RevitaBrow Advanced oplevede 96% af forbrugerne et forbedret udseende på deres bryn, 94% oplevede mere definerede bryn og 92% oplevede et mere fyldigt, tæt bryn**. 

Hvor længe går der før produkterne virker?

Enhver forbrugeroplevelse er individuel, men mange af vores brugere oplever faktisk en forskel med det samme. I forbrugerundersøgelsen oplevede 98% af brugerne et forbedret udseende på deres vipper inden for seks uger.

Vil du selv prøve RevitaLash eller RevitaBrow? Find dem her og her


*Resultater fra en selvstændig forbrugerundersøgelse med 63 deltagende

**Resultater fra en selvstændig forbrugerundersøgelse med 112 deltagende (både mænd og kvinder)
Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV