FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

05 december, 2021

Der er ikke noget som tykt, glansfuldt hår, der kan få dig til at føle dig mere selvsikker og attraktiv. Et kedeligt faktum: når vi ældes, begynder det smukke, fyldige, sunde hår, vi havde i tyverne, at blive tyndt, porøst og tørt. Ændringerne skyldes styling, stress, forurening og, ja, desværre også aldring. 

Problemets rod

Heldigvis er der en række ting, du kan gøre, for at styrke dit hår og din selvtillid. Regelmæssige klipninger vil naturligvis holde dine lokker sunde og fri for spaltede spidser. Derudover kan strategisk placeret hårfarve tilføre lys og glød til dit look. Du kunne endda overveje at bruge extensions som en smutvej til ekstra længde og fylde. Men resultatet af extensions, farve- og facon-valg vil  - ligesom når det kommer til vipper og bryn - kun blive så godt som udgangspunktet tillader. Derfor - før du booker den dyre klipning - bør du sikre så sunde hårrødder som muligt. Ellers vil resultatet kun skuffe dig (vi har alle været der). 

Fra fladt og flyvsk til fyldigt og fabulous!

Et sundt hår starter med dit valg af shampoo og conditioner. Dette er ikke lige så simpelt, som det lyder, da der er hundredvis, måske endda tusindvis, af hårplejebrands at vælge mellem i dag. Hvordan vælger du det rigtige? Sørg for at det brand, du vælger, laver produkter, der indeholder nærende og fugtende ingredienser så som jojobaolie, panthenol og hørprotein. Lige så vel som at tage bestik af, hvad produkterne indeholder, bør du også holde øje med ingredienser, som de IKKE bør indeholde. Der er kemikalier og overfladeaktive stoffer, som du ikke ønsker at have i nærheden af dit hår (eller hud, vipper og bryn, for den sags skyld). Hvis du ser en af disse ingredienser bag på etiketten, så hold dig langt væk fra produktet. 

Lad os tage et kig på shampoo. Vælg et brand, der virker fugtgivende, skånsomt rensende og beskyttende overfor forurenende partikler. Måske du også foretrækker en shampoo, der bidrager til et fyldigt hår. Resultatet vil være et hår, der ser tykkere og mere fyldigt ud, og du vil samtidig undgå knækkede hårstrå. Vi elsker vores Thickening Shampoo, fordi den rummer disse egenskaber og flere til! Når det kommer til conditioner er det en god idé at vælge samme brand som din shampoo, idet de ofte vil være skabt til at have en synergieffekt og balancere hinanden. Kig efter biotin og keratin for øget styrke og volumen. Og når det kommer til at fugtgive dit hår, er panthenol essentielt. Vores Thickening Conditioner hårbalsam er fuld af ingredienser, dit hår vil elske. Formularen er skabt til at nære og fugte selv de tørreste lokker, mens der tilføres volumen og fylde. 

Et mirakel til tyndt hår

Hvis dit hår ikke ser lige så tykt og fyldigt ud som det gjorde engang, så frygt ej - vores nye, forbedrede Volume Enhancing Foam er det, du mangler. En mirakuløs, oliefri skum, der kan være til stor hjælp for både mænd og kvinder. Den lette formular tilfører intens volumen, glans og fylde. Nøgleingrediensen er vores patenterede BioPeptin Complex ® kombineret med aminosyrer, plantebaserede antioxidanter, B-vitamin, panthenol, lipider, peptider… alt dit hår mangler for at genvinde volumen. Sig farvel til tyndt, glansløst, porøst hår og goddag til dit sundeste, mest fyldige, smukkeste hår nogensinde. 


Køb Revitalash Cosmetics hair her.


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV