FRI FRAGT

10 juni, 2021

Ligesom de fleste ting i livet, kræver det en indsats at opnå smukke øjenvipper og øjenbryn. Fra den optimale pleje til at bruge de korrekte produkter og teknikker – der skal meget til at vedligeholde både vipper og bryn. Det er vigtigt at huske på, at vores vipper har en cyklus og at hårene faktisk falder ud, når de når til slutningen af deres cyklus, hvilket er helt normalt. Imidlertidig kan dårlige vaner og manglende pleje forårsage skade, brud på hårstrå og endda fremskynde hårtab.  
Lad os ikke glemme at øjenvipper og øjenbryn er meget mere end bare en base for mascara og brynprodukter! De hjælper med at beskytte det fine øjenområde fra skidt og støv, og hjælper med at beskytte øjenene mod snavs. Derfor er vippe- og brynpleje meget mere end det gode udseende – det er vigtigt for den overordnede sundhed i øjenområdet.


Heldigvis kan disse fem do’s-and-don’ts hjælpe dig med at opnå og vedligeholde de uimodståelige, sunde vipper og bryn vi alle ønsker.

1. Undgå vandfast makeup på daglig basis
Vandfast makeup er lavet til bestemte begivenheder: bryllupper og ferier, men burde ikke blive brugt til daglig, da det ofte er så svært at fjerne. Det kræver ofte at man gnubber, hiver og river i hårene, hvilket er meget skadende for vipperne og brynene. Til hverdag anbefaler vi altid at bruge tårefaste formularer, som stadig bliver på men samtidig er nemt at tage af uden at skade øjnene. 

2. Gå aldrig i seng uden at fjerne din makeup
Vi ved det, vi ved det – du har hørt det før, men det er fordi, det er sandt: det er et absolut no-go! Det er ikke kun dårligt for den overordnede sundhed for dine vipper-og bryn, det kan lede til endnu værre ting som inflammation og infektioner. Selvom du måske ikke kan dedikere dig til en hudplejerutine, skal du altid sørge for, at fjerne din makeup før dit hoved rammer puden.

3. Buk aldrig dine vipper efter du har lagt makeup
Vippebukkere er fantastiske, men bør selvfølgelig blive brugt korrekt: før du påfører mascara og ikke for tæt på vippekanten. Hvis du bukker dine vipper efter mascara, kan det gøre at vipperne klistre fast til vippebukkeren, knækker eller falder af før de er klar til det. Ingen kan lide huller i deres øjenvippekant!

 4. Opnå vedvarende resultater frem for quick-fix's
De øjeblikkelige rsultater du får med extensions, løft og lamination kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Men uheldigvis er disse behandlinger kendt for at udtørre hårene og gøre dem svage og skrøbelige med tiden, så både øjenbryn og øjenvupper resikere at miste sit sunde udseende. Vi anbefaler kun at få den slags behandlinger til specielle lejligheder. Men hvis du bare må prøve det af, skal du bruge en vippe- og brynserum for at pleje og styrke dine naturlige hår.

5. Bruger du ikke en vippe- og brynserum?
Selvom dine vipper og brun er sunde og flotte, har du så ikke lyst til at få dem topform alligevel? Ved at implementere en vippe- eller brynserum som Revitalash® Advanced eller Revitabrow® Advanced til din daglige rutine, bliver de stærkere, sundere og med et klart forbedret udseende.


Læg en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt inden offentliggørelse.

NYHEDSBREV